Personal Trainer


En vaadi, että muutat elämäsi ylösalaisin saadaksesi tuloksia – päinvastoin, muokkaan valmenusohjelmasi juuri sinun elämäntilannettasi ja tavoitteitasi ajatellen. Siinä salaisuus pysyviin tuloksiin.

Ota yhteyttä

Asiakkaakseni päädytään monista syistä – tässä muutamia yleisempiä syitä:

 • Olet kyllästynyt ikuiseen jojoiluun ja painon kanssa taisteluun, uudelleen ja uudelleen – vaikka olisit saanutkin välillä tuloksia, kilot palaavat aina takaisin.
 • Haluat löytää luonnollisen suhtautumistavan ravitsemukseen, ei itseä kiristämällä, vaan rennosti, viisaasti ja jopa nauttien.
 • Haluat, että terveydestäsi vastaa korkeakoulutettu ammattilainen, joka tietää aina missä mennään ja mitkä keinot on todistettu oikeasti toimiviksi.
 • Haluat treenata tehokkaasti sekä turvallisesti… riippumatta lähtötilanteestasi tai henkilökohtaisista rajoitteista
 • Haluat palauttaa arkielämäsi normaaliksi ja kivuttomaksi – turvallisesti ilman dieettejä tai muita arveluttavia trendikikkoja
 • Haluat ehkäistä myös tulevat kivut, kolotukset ja vaivat (urheilijahan ei tervettä päivää näe eikä tavallinen ihminenkään… jollei niin suunnittele!)
 • Haluat miellyttävän arkielämäsi takaisin ja liikkua taas normaalisti
 • Kaipaat takaisin innostavan ja elinvoimaa lisäävän harjoittelun pariin
 • Janoat kokemusta siitä miten tulosvastuullisen PT:n kyydissä kehosi muuttuu silmissä?
 • Tavoitteenasi on sporttinen, näyttävä ja suorituskykyinen kroppa, yhdessä kiinteässä paketissa.

Tärkeintä minulle on, että sinä saat tuloksia aikaan! Tämä merkitsee minulle valmentajana ylivoimaisesti eniten (kuinka monen PT:n olet nähnyt takaavan tuloksesi?).

Uskon, että itsekin haluat tuloksia – niitä tulet saamaan, ilman turhauttavaa arpomista ja jatkuvia kokeiluja oman terveytesi kustannuksella.

En toki odota, että uskot vain minun sanaani. Tässä muutama kommentti tyytyväisiltä asiakkailtani. He kaikki ovat saavuttaneet upeita tuloksia kanssani!

“Positiivisia muutoksia olen huomannut jo näinkin pian: muutamassa päivässä ruokailujen säännöllisyys teki tehtävänsä ja n. kolmen tunnin tulee fiilis, että pitää syödä ☺. Vireystaso on tasaisempi, tuntuu että energiaa riittää, myös niiden aamuvuorojen jälkeen. Yövuorojen jälkeinen turvotus on vähäisempää. Missään vaiheessa ei ole ähky, vaan ihan hyvä olo.”

– Minna, 43 vuotta.

”Hyvin on kulkenut ja energisyyden huomaa, päivittäinen vireydentaso on kasvanut myönteisesti. Kaikkiaan lähtötasoon kiloja lähtenyt 5kg ja vyötärö navan ympäriltä kaventunut huikeat 12cm. Kaljamaha sai väistyä . Tästä todella hyvillä fiiliksillä kohti tulevaa, vakiintuneen ruokailun ja liikunnan myötä.”

– Marko, 28 vuotta.

”En kyllä keksi ainakaan vielä mitään valittamista! Ohjeet on ollu selkeet ja näiden kanssa helppo jatkaa! Ainakin ite tykkään siitä että kaikkea ei pidä olla mittaamassa vaa’an kanssa. Tällä hetkellä iloitsen myös siitä, että useampi vanha – liian pieni vaate sujahtaa taas mukavasti päälle! “

– Kaisa, 37 vuotta.

“Treeni kulkee ja about 4 kg puolikiinteää keskivartalomassaa on muuttanut olomuotoaan/kadonnut. Ei muuta kuin lisää tätä! Ruokailuun on tullut järkeä ja se taitaa heijastua koko perheelle…Eli varmaan aika kokonaisvaltaista muutosta tässä ollaan lähestymässä!” 

Jari, 29 vuotta.

Ja tässä on vain muutama esimerkki monista tyytyväisistä asiakkaistani. Tämä on sitä mitä olen tehnyt viimeiset kymmenisen vuotta päätyökseni.

Haluatko toimivan suunnitelman ja pääsylipun uudelle tasolle?

Asiakkaikseni tulee usein ihmisiä, jotka ovat kirjaimellisesti kokeilleet jo kaikkea: painonvartijoita, superdieettejä ja kaiken maailman treenivälineitä. Sääli, sillä nämä eivät perustu vankkaan tutkittuun tietoon tai kattavaan kokemukseen siitä, mikä todella tuottaa tuloksia tavalliselle treenaajalle.

Olen sitä mieltä, että suurin osa laihduttajista ja kehonmuokkaajista touhuaa täysin väärien asioiden parissa. Ei siis ihme, että pysyvien tuloksien saavuttaminen on niin vaikeaa.

Siksi olen täysin varma, että valmennukseni toimii myös sinulla. Neuvon sinua mihin sinun kannattaa keskittyä ja mihin taas ei kannata haaskata aikaa. Sinun tarvitsee vain noudattaa ohjeitani ja toteuttaa käytännössä annettuja ohjenuoria.

Personal Trainer

Personal Trainer Janne Sipponen

Kun suljet kuntosalisi oven, tuntuuko siltä, että teit mahtavan treenin vai oliko harjoittelusi – jälleen kerran – päämäärätöntä puuhastelua?

Minulla on tuloksiini kaksi yksinkertaista salaisuutta:

Salaisuus #1:

Olen työskennellyt jo vuosia Kuntokompassin Personal Training Studiolla, joka kuhisee todellisia huippuammattilaisia. He ovat opettaneet minulle todella paljon. Olen imenyt itseeni osaamista eri asiantuntijoilta ja testannut erilaisia treenimenetelmiä jokainen hikipisara kerrallaan. Nyt on minun vuoroni jakaa arvokkaat oppini asiakkailleni.

Personal Training Studio – johon pyrin keskittämään kaikki asiakkaani – tarjoaa myös ainutlaatuisen harjoitteluympäristön. Siellä sinun ei tarvitse väistellä muita treenaajia ja voit samalla heittää hyvästit myös kuntosalipelolle. Sinun ei tarvitse mennä yleiselle salille tuntemaan häpeää,  riittämättömyyttä ja huonommuutta. Minun kanssasi voit aloittaa rauhassa muiden katseilta – turvanasi kannustava Personal Trainer.

Salaisuus #2:

Tiede ensin! Olen opiskellut liikunnan ammattikorkeakoulututkinnon. Tällä hetkellä kahlaan läpi liikunnanohjaajan (Ylempi AMK/Master of Sport) tutkintoa. Noh, tittelit sikseen. Tärkeintä on, että kehitän ja päivitän osaamistani jatkuvasti: olen lukenut valmennusopista ja ravitsemuksesta yli sata kirjaa sekä kahlannut satoja tieteellisiä artikkeleita kuntosaliharjoittelusta, laihduttamisesta ja liikuntafysiologiasta.

Seuraan myös jatkuvasti päivittyvää tutkimustietoa ja testaan koko ajan uusia treenimenetelmiä ja kerron asiakkailleni mikä toimii ja mikä ei. Olen myös tehnyt paljon kalliita virheitä, jotta sinun ei tarvitse tehdä niitä. Siksi tiedän melko hyvin mikä laihdutusmenetelmä tai treenimuoto toimii juuri sinulla ja mikä taas ei.

PS. Personal Training – markkinoiden kasvun seurauksena uusia Personal Trainer koulutuksia syntyy jatkuvasti lisää ja niitä järjestetään monin tavoin. Valitettavasti valtaosa tutkinnoista on viikonloppukursseja, joiden laatu ei välttämättä ole kovin kummoinen. Henkilökohtaista liikunta-, kuntosali- ja ravintovalmennusta voi tarjota Personal Trainer – nimikkeellä myös ilman minkäälaista tutkintoa, koska ammattinimikettä ei ole suojattu.

Oleellinen kysymys Personal Traineria valitaessa onkin se, että minkälainen koulutus on riittävä ja tarpeeksi laadukas valmistamaan yhtäaikaisesti liikunnan, ravitsemuksen, kuntoutuksen, eri liikuntalajien, harjoitusohjelmien ja ihmissuhdetoiminnan asiantuntijoita kaikenikäisille ja – kuntoisille asiakkaille? Minusta se ei ole viikonloppukurssi, johon niin monet Personal Traineriksi hakeutuvat tyytyvät.

Kysymys on loppujen lopuksi siitä, että Personal Trainer on vastuussa paitsi tuloksistasi, myös terveydestäsi ja turvallisuudestasi.

Innostavin terveisin,

Janne Sipponen
Personal Trainer, Liikunnanohjaaja, AMK

Valmiina toimintaan?

Mitä kaikkea opit valmennuksessani?


 • Saat tietoa siitä, mitkä ovat oikeasti tärkeitä periaatteita järkevässä laihduttamisessa ja kehoa muokkaavassa ruokavaliossa.
 • Saat täsmäohjeet harjoittelusta, jotka pitävät aineenvaihduntasi, rasvanpolttosi ja lihaskasvusi kovilla kierroksilla.
 • Pelkäätkö, että teet harjoitteet väärin ja loukkaat itsesi sen sijasta että saisit loistavia tuloksia?
 • Haluatko ymmärtää miksi tietty harjoitusmalli tuo optimaalisia tuloksia, jotta sinulla olisi täysi varmuus, että toimit oikein?
 • Itsevarmuutesi paranee – samalla kun voit pukea päällesi juuri sellaisia vaatteita kuin haluat.
 • Opit herkuttelemaan kohtuudella ilman syyllisyyttä.
 • Olet virkeämpi päivän aikana – työtehosi säilyy korkealla.
 • Voit hyvin ja nautit arjestasi, kun jaksat työpäivän jälkeenkin tehdä mieleisiä asioita.
 • Lisäät tyytyväisyyttä itseesi ja saat energiaa tehdä enemmän niitä asioita, joista elämässä nautit.
 • Haluatko näyttää itsellesi, että pystyt hankkimaan terveen, kiinteän ja vahvan vartalon?
 • Lopputuloksena tarjoan sinulle myös taidot kaiken tämän ylläpitämiseen.

Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka rakennat ruokavaliosi niin, että se laihduttaa tehokkaasti.
 • Kuinka löydät ennennäkemättömän syvän ja pysyvän motivaation muutokseen.
 • Kuinka syömällä ja liikkumalla oikein olet virkeä päivisin ja parannat yöunesi laatua.
 • Kuinka treenaat jenkkakahvat vyötäröltäsi.
 • Kuinka säästyt tulevaisuudessa painojojoilulta ja turhilta ruokamorkkiksilta.
 • Kuinka jaksat panostaa itseesi sekä nauttia täysillä vapaa-ajastasi lähimmäistesi kanssa.
  JA TÄMÄ ON VASTA ALKUA!
Varaa aika maksuttomaan ensitapaamiseen!

Mitä kaikkea opit valmennuksessani?


 • Haluatko optimoida treenisi tulokset liikuntatieteen uusimman tutkimustiedon ja sadoilla asiakkailla toimiviksi osoittautuneiden harjoitusmenetelmien avulla?
 • Saat tietoa siitä, mitkä ovat oikeasti tärkeitä periaatteita järkevässä laihduttamisessa ja kehoa muokkaavassa ruokavaliossa.
 • Täsmäohjeet harjoittelusta, jotka pitävät aineenvaihduntasi, rasvanpolttosi ja lihaskasvusi kovilla kierroksilla.
 • Pelkäätkö, että teet harjoitteet väärin ja loukkaat itsesi sen sijasta että saisit loistavia tuloksia?
 • Haluatko ymmärtää miksi tietty harjoitusmalli tuo optimaalisia tuloksia, jotta sinulla olisi täysi varmuus, että toimit oikein?
 • Uudistat olemuksesi – sinun ei tarvitse enää häpeillä omaa vartaloasi!
 • Itsevarmuutesi paranee – samalla kun voit pukea päällesi juuri sellaisia vaatteita kuin haluat.
 • Opit herkuttelemaan kohtuudella ilman syyllisyyttä, jolloin selittämättömät syömishimot katoavata kuin huomaamatta.
 • Olet virkeämpi päivän aikana – työtehosi säilyy korkealla.
 • Voit hyvin ja nautit arjestasi, kun jaksat työpäivän jälkeenkin tehdä mieleisiä asioita.
 • Lisäät tyytyväisyyttä itseesi ja saat energiaa tehdä enemmän niitä asioita, joista elämässä nautit.
 • Haluatko näyttää itsellesi, että pystyt hankkimaan terveen, kiinteän ja vahvan vartalon? Ja näyttää kaikille epäilijöillesi, että pystyt kehittymään todella kovaa vauhtia?
 • Lopputuloksena saat myös taidot kaiken tämän ylläpitämiseen.

Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka rakennat ruokavaliosi niin, että se laihduttaa tehokkaasti.
 • Kuinka rakennat ruokavaliosi niin, että se tukee mahdollisimman hyvin liikuntaharrastustasi.
 • Kuinka löydät ennennäkemättömän syvän ja pysyvän motivaation muutokseen.
 • Kuinka syömällä ja liikkumalla oikein olet virkeä päivisin ja parannat yöunesi laatua.
 • Kuinka treenaat jenkkakahvat vyötäröltäsi.
 • Kuinka säästyt tulevaisuudessa painojojoilulta ja turhilta ruokamorkkiksilta.
 • Kuinka jaksat panostaa itseesi sekä nauttia täysillä vapaa-ajastasi lähimmäistesi kanssa.
  JA TÄMÄ ON VASTA ALKUA!
Varaa aika maksuttomaan ensitapaamiseen!

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU


TAKAAN todellakin henkilökohtaisesti, että tulet saavuttamaan tuloksia avullani! Uskon todella vahvasti, että valmennukseni tulee vastaamaan odotuksiasi!

Eli…mikset ottaisi yhteyttä minuun nyt heti?

Yhteydenottosi ei sido sinua mihinkään, eikä maksa mitään.
Se voi olla yllättävän hyvä veto!

Terveisin,
Janne

100% tyytyväisyystakuu

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU


TAKAAN todellakin henkilökohtaisesti, että tulet saavuttamaan tuloksia avullani! Uskon todella vahvasti, että valmennukseni tulee vastaamaan odotuksiasi!

Eli…mikset ottaisi yhteyttä minuun nyt heti?

Yhteydenottosi ei sido sinua mihinkään, eikä maksa mitään.
Se voi olla yllättävän hyvä veto!

Terveisin,
Janne

100% tyytyväisyystakuu