Personal Trainer


En vaadi, että muutat elämäsi ylösalaisin saadaksesi tuloksia – päinvastoin, muokkaan valmenusohjelmasi juuri sinun elämäntilannettasi ja tavoitteitasi ajatellen. Siinä salaisuus pysyviin tuloksiin.

Ota yhteyttä

Personal Trainer -asiakkaakseni päädytään monista syistä – tässä muutamia esimerkkejä:

 • Olet kyllästynyt ikuiseen jojoiluun ja painon kanssa taisteluun, uudelleen ja uudelleen – vaikka olisit saanutkin välillä tuloksia, kilot palaavat aina takaisin.
 • Haluat löytää luonnollisen suhtautumistavan ravitsemukseen, ei itseä kiristämällä, vaan rennosti, viisaasti ja jopa nauttien.
 • Haluat, että terveydestäsi vastaa korkeakoulutettu ammattilainen, joka tietää missä mennään ja mitkä keinot on todistettu oikeasti toimiviksi
 • Haluat palauttaa arkielämäsi normaaliksi ja kivuttomaksi – turvallisesti ilman dieettejä tai muita arveluttavia trendikikkoja
 • Haluat ehkäistä myös tulevat kivut, kolotukset ja vaivat (urheilijahan ei tervettä päivää näe eikä tavallinen ihminenkään… jollei niin suunnittele!)
 • Haluat miellyttävän arkielämäsi takaisin ja liikkua taas normaalisti
 • Kaipaat takaisin innostavan ja elinvoimaa lisäävän liikunnan pariin – itsellesi mieluisalla tavalla
 • Haluat treenata tehokkaasti sekä turvallisesti… riippumatta lähtötilanteestasi tai henkilökohtaisista rajoitteista
 • Tavoitteenasi on toimiva ja jaksava kroppa, ei rasvaton runko! Koska sinä olet arvokas, oli kehosi minkä kokoinen hyvänsä.

Tärkeintä minulle on, että sinä opit ja saat uusia oivalluksia muuttaa käyttäytymistäsi haluamallasi tavalla ! Tämä merkitsee minulle valmentajana ylivoimaisesti eniten.

Tämä on tärkeää, koska mikään (pysyvä) muutos ei tapahdu pelkästään tietoa lisäämällä, vaan vaaditaan tahtoa muuttaa tottumuksia sekä riittävästi aikaa ja halua omaksua uusia tapoja.

Uskon, että terveyden ja hyvinvoinnin parantaminen etenee askel kerrallaan – ilman turhauttavaa arpomista ja jatkuvia kokeiluja oman terveytesi kustannuksella (dieetit ovat yksi näistä turhista kokeiluista!).

En toki odota, että uskot vain minun sanaani. Tässä muutama kommentti tyytyväisiltä asiakkailtani. He kaikki ovat saavuttaneet upeita muutoksia kanssani!

“Positiivisia muutoksia olen huomannut jo näinkin pian: muutamassa päivässä ruokailujen säännöllisyys teki tehtävänsä ja n. kolmen tunnin tulee fiilis, että pitää syödä ☺. Vireystaso on tasaisempi, tuntuu että energiaa riittää, myös niiden aamuvuorojen jälkeen. Yövuorojen jälkeinen turvotus on vähäisempää. Missään vaiheessa ei ole ähky, vaan ihan hyvä olo.”

– Minna, 43 vuotta.

”Hyvin on kulkenut ja energisyyden huomaa, päivittäinen vireydentaso on kasvanut myönteisesti. Kaikkiaan lähtötasoon kiloja lähtenyt 5kg ja vyötärö navan ympäriltä kaventunut huikeat 12cm. Kaljamaha sai väistyä . Tästä todella hyvillä fiiliksillä kohti tulevaa, vakiintuneen ruokailun ja liikunnan myötä.”

– Marko, 28 vuotta.

”En kyllä keksi ainakaan vielä mitään valittamista! Ohjeet on ollu selkeet ja näiden kanssa helppo jatkaa! Ainakin ite tykkään siitä että kaikkea ei pidä olla mittaamassa vaa’an kanssa. Tällä hetkellä iloitsen myös siitä, että useampi vanha – liian pieni vaate sujahtaa taas mukavasti päälle! “

– Kaisa, 37 vuotta.

“Treeni kulkee ja about 4 kg puolikiinteää keskivartalomassaa on muuttanut olomuotoaan/kadonnut. Ei muuta kuin lisää tätä! Ruokailuun on tullut järkeä ja se taitaa heijastua koko perheelle…Eli varmaan aika kokonaisvaltaista muutosta tässä ollaan lähestymässä!” 

Jari, 29 vuotta.

Ja tässä on vain muutama esimerkki monista tyytyväisistä asiakkaistani. Tämä on sitä mitä olen tehnyt viimeiset kymmenisen vuotta päätyökseni.

Haluatko juuri sinulle toimivan suunnitelman ja pääsylipun uudelle tasolle?

Asiakkaikseni tulee usein ihmisiä, jotka ovat kirjaimellisesti kokeilleet jo kaikkea: painonvartijoita, superdieettejä ja kaiken maailman treenivälineitä. Sääli, sillä nämä eivät perustu vankkaan tutkittuun tietoon tai kattavaan kokemukseen siitä, mikä todella on olennaista aivan tavalliselle treenaajalle.

Olen sitä mieltä, että suurin osa laihduttajista ja kehonmuokkaajista touhuaa täysin väärien asioiden parissa. Ei siis ihme, että pysyvien tuloksien saavuttaminen on niin vaikeaa.

Siksi olen täysin varma, että valmennukseni toimii myös sinulla. Kuuntelen ja neuvon sinua mihin sinun kannattaa keskittyä ja mihin taas ei kannata haaskata aikaa. Minulle riittää että oivallat tämän: sen sijaan, että keskittyisit rankaisemaan itseäsi, kannattaa keskittyä hyvinvointia ja terveyttä edistäviin kestäviin tapoihin.

Personal Trainer

Personal Trainer Janne Sipponen

Kun suljet kuntosalisi oven, tuntuuko siltä, että teit mahtavan treenin vai oliko harjoittelusi – jälleen kerran – päämäärätöntä puuhastelua?

Minulla on tuloksiini kaksi yksinkertaista salaisuutta:

Salaisuus #1:

Olen työskennellyt jo vuosia Kuntokompassin Personal Training Studiolla, joka kuhisee todellisia huippuammattilaisia. He ovat opettaneet minulle todella paljon. Olen imenyt itseeni osaamista eri asiantuntijoilta ja testannut erilaisia treenimenetelmiä jokainen hikipisara kerrallaan. Nyt on minun vuoroni jakaa arvokkaat oppini asiakkailleni.

Personal Training Studio – johon pyrin keskittämään kaikki asiakkaani – tarjoaa myös ainutlaatuisen harjoitteluympäristön. Siellä sinun ei tarvitse väistellä muita treenaajia ja voit samalla heittää hyvästit myös kuntosalipelolle. Sinun ei tarvitse mennä yleiselle salille tuntemaan häpeää,  riittämättömyyttä ja huonommuutta. Minun kanssasi voit aloittaa rauhassa muiden katseilta – turvanasi kannustava Personal Trainer.

Salaisuus #2:

Tiede ensin! Olen opiskellut liikunnan ammattikorkeakoulututkinnon. Tällä hetkellä kahlaan läpi liikunnanohjaajan (Ylempi AMK/Master of Sport) tutkintoa. Noh, tittelit sikseen. Tärkeintä on, että kehitän ja päivitän osaamistani jatkuvasti: olen lukenut valmennusopista ja ravitsemuksesta yli sata kirjaa sekä kahlannut satoja tieteellisiä artikkeleita kuntosaliharjoittelusta, laihduttamisesta ja liikuntafysiologiasta.

Seuraan myös jatkuvasti päivittyvää tutkimustietoa. Olen myös tehnyt paljon kalliita virheitä, jotta sinun ei tarvitse tehdä niitä. Siksi tiedän melko hyvin kaikki laihduttamisen sudenkuopat tai esim. yliharjoittelun riskitekijät. Nykyään minulla on herkkä korva asiakkaan tuntemuksille ja mielipiteille. Pelkkä kuunteleminen ei aina kuitenkaan riitä. Olen oivaltanut, että monesti on tärkeämpää kuunnella kuin suosittaa!

PS. Personal Training – markkinoiden kasvun seurauksena uusia Personal Trainer koulutuksia syntyy jatkuvasti lisää ja niitä järjestetään monin tavoin. Valitettavasti valtaosa tutkinnoista on viikonloppukursseja, joiden laatu ei välttämättä ole kovin kummoinen. Henkilökohtaista liikunta-, kuntosali- ja ravintovalmennusta voi tarjota Personal Trainer – nimikkeellä myös ilman minkäälaista tutkintoa, koska ammattinimikettä ei ole suojattu.

Oleellinen kysymys Personal Traineria valitaessa onkin se, että minkälainen koulutus on riittävä ja tarpeeksi laadukas valmistamaan yhtäaikaisesti liikunnan, ravitsemuksen, kuntoutuksen, eri liikuntalajien, harjoitusohjelmien ja ihmissuhdetoiminnan asiantuntijoita kaikenikäisille ja – kuntoisille asiakkaille? Minusta se ei ole viikonloppukurssi, johon niin monet Personal Traineriksi hakeutuvat tyytyvät.

Kysymys on loppujen lopuksi siitä, että Personal Trainer on vastuussa paitsi tuloksistasi, myös terveydestäsi ja turvallisuudestasi.

Innostavin terveisin,

Janne Sipponen
Personal Trainer, Liikunnanohjaaja, AMK

Valmiina toimintaan?

Mitä kaikkea opit valmennuksessani?


 • Saat tietoa siitä, miten ratkaista laihdutuksen ja pysyvän painonhallinnan haasteet
 • Saat täsmäohjeet riittävästä harjoittelusta, joka sopii juuri sinun mieltymyksiisi
 • Opit nauttimaan liikunnasta ilman suorittamista ja asettamaan itsellesi sopivia tavoitteita
 • Ymmärrät miksi tietty harjoitusmalli tuo hyviä tuloksia, jotta sinulla olisi täysi varmuus, että toimit oikein
 • Opit luottamaan itseesi juuri sellaisena kuin olet – aina ei tarvitse jaksaa olla terveyden perikuva
 • Opit herkuttelemaan kohtuudella ilman syyllisyyttä
 • Lisäät tyytyväisyyttä itseesi ja saat energiaa tehdä enemmän niitä asioita, joista elämässä nautit
 • Opit näyttämään itsellesi, että pystyt hankkimaan terveen ja hyvinvoivan vartalon
 • Opit nauramaan “dieettikulttuurille” ja lopettamaan tarkoituksenhakuisen laihduttamisen.
 • Opit, että jokainen sääntö, kielto ja rajoitus vie sinua kauemmas tasapainoisen syömisen taidosta
 • Lopputuloksena tarjoan sinulle myös taidot kaiken tämän ylläpitämiseen

Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka petraat syömisen taitoasi ja kuuntelet kehoasi
 • Kuinka voit hyvin ja nautit arjestasi, kun jaksat työpäivän jälkeenkin tehdä mieleisiä asioita.
 • Kuinka syömällä/ liikkumalla/elämästä nauttimalla lisäät kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
 • Kuinka säästyt tulevaisuudessa painojojoilulta ja turhilta ruokamorkkiksilta
 • Kuinka jaksat panostaa itseesi sekä nauttia täysillä vapaa-ajastasi lähimmäistesi kanssa
  JA TÄMÄ ON VASTA ALKUA!
Varaa aika maksuttomaan ensitapaamiseen!

Mitä kaikkea opit valmennuksessani?


 • Haluatko optimoida treenisi tulokset liikuntatieteen uusimman tutkimustiedon ja sadoilla asiakkailla toimiviksi osoittautuneiden harjoitusmenetelmien avulla?
 • Saat tietoa siitä, mitkä ovat oikeasti tärkeitä periaatteita järkevässä laihduttamisessa ja kehoa muokkaavassa ruokavaliossa.
 • Täsmäohjeet harjoittelusta, jotka pitävät aineenvaihduntasi, rasvanpolttosi ja lihaskasvusi kovilla kierroksilla.
 • Pelkäätkö, että teet harjoitteet väärin ja loukkaat itsesi sen sijasta että saisit loistavia tuloksia?
 • Haluatko ymmärtää miksi tietty harjoitusmalli tuo optimaalisia tuloksia, jotta sinulla olisi täysi varmuus, että toimit oikein?
 • Olet virkeämpi päivän aikana – työtehosi säilyy korkealla.
 • Voit hyvin ja nautit arjestasi, kun jaksat työpäivän jälkeenkin tehdä mieleisiä asioita.
 • Lisäät tyytyväisyyttä itseesi ja saat energiaa tehdä enemmän niitä asioita, joista elämässä nautit.
 • Haluatko näyttää itsellesi, että pystyt hankkimaan terveen, kiinteän ja vahvan vartalon? Ja näyttää kaikille epäilijöillesi, että pystyt kehittymään todella kovaa vauhtia?
 • Lopputuloksena saat myös taidot kaiken tämän ylläpitämiseen.

Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka rakennat ruokavaliosi niin, että se tukee mahdollisimman hyvin liikuntaharrastustasi.
 • Kuinka löydät ennennäkemättömän syvän ja pysyvän motivaation muutokseen.
 • Kuinka syömällä ja liikkumalla oikein olet virkeä päivisin ja parannat yöunesi laatua.
 • Kuinka säästyt tulevaisuudessa painojojoilulta ja turhilta ruokamorkkiksilta.
 • Kuinka jaksat panostaa itseesi sekä nauttia täysillä vapaa-ajastasi lähimmäistesi kanssa.
  JA TÄMÄ ON VASTA ALKUA!
Varaa aika maksuttomaan ensitapaamiseen!

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU


TAKAAN todellakin henkilökohtaisesti, että tulet saavuttamaan paljon avullani! Uskon todella vahvasti, että valmennukseni tulee vastaamaan odotuksiasi!

Eli…mikset ottaisi yhteyttä minuun nyt heti?

Yhteydenottosi ei sido sinua mihinkään, eikä maksa mitään.
Se voi olla yllättävän hyvä veto!

Terveisin,
Janne

100% tyytyväisyystakuu

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU


TAKAAN todellakin henkilökohtaisesti, että tulet saavuttamaan tuloksia avullani! Uskon todella vahvasti, että valmennukseni tulee vastaamaan odotuksiasi!

Eli…mikset ottaisi yhteyttä minuun nyt heti?

Yhteydenottosi ei sido sinua mihinkään, eikä maksa mitään.
Se voi olla yllättävän hyvä veto!

Terveisin,
Janne

100% tyytyväisyystakuu